Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
17,279 vizualizari

Gama Husqvarna de aeratoare pentru gazon:

Aeratoarele de gazon pe care vi le propune Husqvarna prin intermediul distribuitorului autorizat Cosma-Husqvarna, sunt utilaje care se adreseaza profesionistilor, avand o productivitate mare, motorizare Honda sau remorcate de orice utilaj care sa asigura cel putin 16 cp.

Eficienta sporita a sistemelor propuse este data si de manevrabilitatea usoara a echipamentelor, de dispunerea dintilor de aerare, de numarul de greutati suplimentare utilizate, de modul in care acestea perforeaza covorul de gazon in scopul aerarii acestuia, precum si de modul in care dintii ies din strat, fara sa smulga brazde.

Rotile independente (una sau doua, in functie de modelul de aerator) ofera posibilitatea prelucrarii corespunzatoare a fiecarei zone de teren, datorita faptului ca schimbarea directiei de mers in unghi cel putin egal cu 90ᴼ, nu necesita spatii mari sau manevre complicate.

Mai mult decat atat, firma producatoare a gasit solutii astfel incat aeratoarele de gazon, sa ocupe un spatiu minim de stocare, iar operatiile de conservare sa fie foarte simple si putin costisitoare.

Avand un design compact si o greutate corect distribuita pentru o eficienta maxima, aeratoarele fabricate de Husqvarna reprezinta solutia cea mai comoda pentru intretinerea gazonului, fie pe zone restranse sau pe zone mari cum sunt arenele sportive sau parcurile citadine.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 voturi, media: 4.88 din 5)
Loading ... Loading ...
1,373 vizualizari

aerator_gazon_rider_TA36_H310-0052Un aerator remorcat robust, solid, pentru perioade lungi de uz profesional, pentru tractare avand nevoie de un motor cu cel putin 16 cp. Are o capacitate de pana la 10000 mp/ora. Doua roti independente, cu dinti tubulari, permit intoarcerile stranse, in spatii inguste, fara a distruge iarba. Profunzime 0-76 mm, latime de lucru 92 cm.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 voturi, media: 4.19 din 5)
Loading ... Loading ...
5,290 vizualizari

Aerator profesional fiabil pentru uz indelungat. Ventileaza suprafetele de sol compacte prin perforarea unor orificii cilindrice in sol. Robust, cu roti in constructie din otel si dotat cu contragreutati amovibile. Cele cinci ansambluri de aerare suportă intoarceri scurte datorita sistemului de directionare cu roata libera.  Realizeaza productivitati de pana la 2300 mp/h.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 15,544.00 Lei
Buc
Log-in
[x]