Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (88 voturi, media: 4.48 din 5)
Loading ... Loading ...
423,021 vizualizari

Mai jos va punem la dispozitie gama completa de drujbe si motoferastraie Husqvarna:

 

Cosma-Husqvarna pune la dispozitia clientilor sai, persoane fizice sau juridice o gama variata de scule si echipamente profesionale care se adreseaza unei piete dinamice, formata din specialisti de top sau amatori, pentru care raportul calitate/pret este un criteriu definitoriu.

Atat in domeniul comercializarii motoferastraielor cu motor termic, dar si a drujbelor electrice, Husqvarna demonstreaza o experienta indelungata, pe parcursul careia si-a perfectionat continuu oferta in functie de nevoile dumneavoastra.

In acest moment este suficient sa spui: “ Vreau sa cumpar o drujba! “ ca sa fii bombardat cu nenumarate oferte, mare parte din ele foarte tentante, fie ca performante, fie ca pret.

Daca va acordati timpul de a studia cu atentie oferta Cosma Husqvarna, veti observa ca va putem pune la dispozitie, intreaga gama de drujbe, pornind de la motoferastraie electrice profesionale, capabile sa efectueze sarcini dificile, dar si drujbe ieftine, pentru utilizatori casnici.

In plus, va oferim consultanta in vederea achizitionarii echipamentului adecvat necesitatilor dumneavoastra, dar si in ceea ce priveste intretinerea si utilizarea acestuia – schimbarea lantului la drujba, piese de schimb de calitate sau verificari periodice ale utilajelor.

Societatea noastra fiind dealer autorizat si centru zonal de service pentru acest tip de echipamente, asigura intretinere si reparatii, atat in perioada de garantie, cat si post-garantie pentru intreaga gama de produse Husqvarna.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
128 vizualizari

Husqvarna 418 EL este un ferastrau electric perfect pentru casa si gradina deoarece ofera o combinație reusita intre performantele de taiere, designul robust si forma supla. Pornirea instantanee, viteza mare a lantului si manerul frontal confortabil sunt doar cateva din caracteristicile sale.

 

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 599.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
122 vizualizari

Husqvarna 420 EL este un fierastrau electric ce dezvolta o putere de 2000 W. Pornire instantanee, cablu de alimentare lung de 5 metri, maner confortabil si ergonomic, intinzator rapid (fara a fi necesara utilizarea unei chei), rezervor ulei cu fereastra pentru nivel, Husqvarna 420 EL ofera performanța si manevrabilitate.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 699.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (105 voturi, media: 3.64 din 5)
Loading ... Loading ...
30,072 vizualizari

Daca va doriti un motoferastrau usor de manevrat si de pornit, o varianta sigura si eficienta, modelul Husqvarna 135 corespunde perfect dorintelor dumneavoastra, prin dotarile specifice si siguranta pe care o ofera.

Secretul care sta la baza acestui model reusit il reprezinta tehnologia inglobata in motorul X-Torq cu care este echipat. Aceasta asigura o eficienta ridicata a motorului prin consum redus de carburant si emisie scazuta de noxe.

 

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 960.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (211 voturi, media: 3.52 din 5)
Loading ... Loading ...
106,147 vizualizari

Conceput in special pentru lucrari de toaletare a coronamentului, pentru maruntirea lemnelor de foc sau pentru taieri usoare in gospodarie, motoferastraul Husqvarna 236 inglobeaza tehnologie de varf pentru o manevrabilitate, o siguranta si eficienta de top.

 

 

 

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 721.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (42 voturi, media: 4.69 din 5)
Loading ... Loading ...
17,756 vizualizari

motofierastrau_3120 H110-0014Husqvarna 3120 XP® este un motoferastrau puternic, printre cele mai puternice astfel de utilaje, la care raportul putere/greutate este foarte bun, situatie in care manevrabilitatea si precizia taierii sunt ridicate. Aceste beneficii, coroborate cu o buna amortizare a vibratiilor, cu marirea protectiei si evitarea eficienta a accidentelor prin scaderea timpului de oprire a lantului, ergonomia buna, pornirea usoara si scaderea consumului de combustibil si implicit a cantitatii de noxe evacuate, fac din acest dispozitiv, unul de top, preferat de profesionistii in domeniu.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 5,650.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (96 voturi, media: 3.95 din 5)
Loading ... Loading ...
73,817 vizualizari

Pentru proiectarea si realizare acestui model s-a luat in cosiderare parerea profesionistilor in domeniu si s-a urmarit imbunatatirea performantelor, a eficientei si a manevrabilitatii motoferastraului, in conditii de siguranta si precizie, chiar si atunci cand este necesara efectuarea unor sarcini dificile, pe perioade mari de timp. Motorul robust, face din acest echipament o unealta multifunctionala, cu multiple aplicatii practice in domeniul forestier.

Emisia scazuta de noxe in mediul inconjurator, se datoreaza in special motorului X-Torq, cu care acest motoferastrau este echipat.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,029.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (59 voturi, media: 4.19 din 5)
Loading ... Loading ...
36,790 vizualizari

motofierastrau_372 H110-0039Proiectat pentru a face fata cu usurinta celor mai dificile situatii si pentru operarea in conditii solicitante pe perioade indelungate, motoferastraul 372 XP X-Torq combina multiple avantaje, cum ar fi sisteme de reducere a vibratiilor, prin amortizarea acestora chiar de la carburator, carterul si ambielajul deosebit de rezistente, capabile sa faca fata fara probleme unor solicitari extreme, precum si puterea mare a motorului X-Torq, capabil sa utilizeze eficient carburantul.

Acest motoferastrau, prin constructia sa, se adreseaza utilizatorilor profesionisti. Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,849.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 voturi, media: 4.22 din 5)
Loading ... Loading ...
18,841 vizualizari

Model avansat de motoferastrau cu motor XP – Husqvarna 395 este perfect pentru doborarea arborilor de diametre mari sau de esenta tare. Dezvoltat pentru cele mai dificile lucrari forestiere, dispune de motorul clasic XP care ofera un raport greutate/putere foarte bun, o turatie ridicata, cilindru imbunatatit si un carburator cu amortizoare anti-vibratii.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 3,599.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (76 voturi, media: 3.87 din 5)
Loading ... Loading ...
47,254 vizualizari

motofierastrau_435_e-series_H110-0178Model nou, usor si eficient. Ideal pentru cei care cauta un motoferastrau deosebit de usor de pornit si manevrat. Echipat cu motor X-TORQ cu consum redus de combustibil si noxe. Dotat cu pompita de amorsare si comanda combinata pornit/oprit.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 1,199.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (65 voturi, media: 4.00 din 5)
Loading ... Loading ...
34,112 vizualizari

motofierastrau_440_e-series_H110-0175Dintre dotarile pe care le are modelul 440 de la Husqvarna, putem aminti motorul X-TORQ cu consum redus de combustibil si emisie scazuta de noxe, datorita eficientizarii arderii carburantului in cilindru. Smart Start care ajuta la depasirea inertiei la demarare, pompa de amorsare pentru o pornire usoara si comanda soc-stop care previne inecarea motorului. Sistemul de tensionare a lantului este accesibil si usor de folosit. Motoferastraul Husqvarna 440 II este usor de manevrat, poate fi utilizat fara probleme atat de catre profesionisti cat si de catre utilizatorii amatori.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 1,339.00 Lei
Buc
Log-in
[x]