Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (97 voturi, media: 4.47 din 5)
Loading ... Loading ...
478,032 vizualizari

Mai jos va punem la dispozitie gama completa de drujbe si motoferastraie Husqvarna:

 

LaCosma pune la dispozitia clientilor sai, persoane fizice sau juridice o gama variata de scule si echipamente profesionale care se adreseaza unei piete dinamice, formata din specialisti de top sau amatori, pentru care raportul calitate/pret este un criteriu definitoriu.

Atat in domeniul comercializarii motoferastraielor cu motor termic, dar si a drujbelor electrice, Husqvarna demonstreaza o experienta indelungata, pe parcursul careia si-a perfectionat continuu oferta in functie de nevoile dumneavoastra.

In acest moment este suficient sa spui: “ Vreau sa cumpar o drujba! “ ca sa fii bombardat cu nenumarate oferte, mare parte din ele foarte tentante, fie ca performante, fie ca pret.

Daca va acordati timpul de a studia cu atentie oferta Cosma Husqvarna, veti observa ca va putem pune la dispozitie, intreaga gama de drujbe, pornind de la motoferastraie electrice profesionale, capabile sa efectueze sarcini dificile, dar si drujbe ieftine, pentru utilizatori casnici.

In plus, va oferim consultanta in vederea achizitionarii echipamentului adecvat necesitatilor dumneavoastra, dar si in ceea ce priveste intretinerea si utilizarea acestuia – schimbarea lantului la drujba, piese de schimb de calitate sau verificari periodice ale utilajelor.

Societatea noastra fiind dealer autorizat si centru zonal de service pentru acest tip de echipamente, asigura intretinere si reparatii, atat in perioada de garantie, cat si post-garantie pentru intreaga gama de produse Husqvarna.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (136 voturi, media: 3.57 din 5)
Loading ... Loading ...
38,961 vizualizari

Daca va doriti un motoferastrau usor de manevrat si de pornit, o varianta sigura si eficienta, modelul Husqvarna 135 corespunde perfect dorintelor dumneavoastra, prin dotarile specifice si siguranta pe care o ofera.

Secretul care sta la baza acestui model reusit il reprezinta tehnologia inglobata in motorul X-Torq cu care este echipat. Aceasta asigura o eficienta ridicata a motorului prin consum redus de carburant si emisie scazuta de noxe.

 

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 1,039.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (258 voturi, media: 3.52 din 5)
Loading ... Loading ...
123,337 vizualizari

Conceput in special pentru lucrari de toaletare a coronamentului, pentru maruntirea lemnelor de foc sau pentru taieri usoare in gospodarie, motoferastraul Husqvarna 236 inglobeaza tehnologie de varf pentru o manevrabilitate, o siguranta si eficienta de top.

 

 

 

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 729.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (45 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading ... Loading ...
19,827 vizualizari

motofierastrau_3120 H110-0014Husqvarna 3120 XP® este un motoferastrau puternic, printre cele mai puternice astfel de utilaje, la care raportul putere/greutate este foarte bun, situatie in care manevrabilitatea si precizia taierii sunt ridicate. Aceste beneficii, coroborate cu o buna amortizare a vibratiilor, cu marirea protectiei si evitarea eficienta a accidentelor prin scaderea timpului de oprire a lantului, ergonomia buna, pornirea usoara si scaderea consumului de combustibil si implicit a cantitatii de noxe evacuate, fac din acest dispozitiv, unul de top, preferat de profesionistii in domeniu.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 5,499.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (127 voturi, media: 3.91 din 5)
Loading ... Loading ...
88,045 vizualizari

Pentru proiectarea si realizare acestui model s-a luat in cosiderare parerea profesionistilor in domeniu si s-a urmarit imbunatatirea performantelor, a eficientei si a manevrabilitatii motoferastraului, in conditii de siguranta si precizie, chiar si atunci cand este necesara efectuarea unor sarcini dificile, pe perioade mari de timp. Motorul robust, face din acest echipament o unealta multifunctionala, cu multiple aplicatii practice in domeniul forestier.

Emisia scazuta de noxe in mediul inconjurator, se datoreaza in special motorului X-Torq, cu care acest motoferastrau este echipat.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,219.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (68 voturi, media: 4.09 din 5)
Loading ... Loading ...
43,043 vizualizari

motofierastrau_372 H110-0039Proiectat pentru a face fata cu usurinta celor mai dificile situatii si pentru operarea in conditii solicitante pe perioade indelungate, motoferastraul 372 XP X-Torq combina multiple avantaje, cum ar fi sisteme de reducere a vibratiilor, prin amortizarea acestora chiar de la carburator, carterul si ambielajul deosebit de rezistente, capabile sa faca fata fara probleme unor solicitari extreme, precum si puterea mare a motorului X-Torq, capabil sa utilizeze eficient carburantul.

Acest motoferastrau, prin constructia sa, se adreseaza utilizatorilor profesionisti. Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,859.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (88 voturi, media: 3.75 din 5)
Loading ... Loading ...
52,932 vizualizari

motofierastrau_435_e-series_H110-0178Model nou, usor si eficient. Ideal pentru cei care cauta un motoferastrau deosebit de usor de pornit si manevrat. Echipat cu motor X-TORQ cu consum redus de combustibil si noxe. Dotat cu pompita de amorsare si comanda combinata pornit/oprit.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 1,299.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (84 voturi, media: 3.82 din 5)
Loading ... Loading ...
40,687 vizualizari

Dintre dotarile pe care le are modelul 440 de la Husqvarna, putem aminti motorul X-TORQ cu consum redus de combustibil si emisie scazuta de noxe, datorita eficientizarii arderii carburantului in cilindru. Smart Start care ajuta la depasirea inertiei la demarare, pompa de amorsare pentru o pornire usoara si comanda soc-stop care previne inecarea motorului. Sistemul de tensionare a lantului este accesibil si usor de folosit. Motoferastraul Husqvarna 440 II este usor de manevrat, poate fi utilizat fara probleme atat de catre profesionisti cat si de catre utilizatorii amatori.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 1,329.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (63 voturi, media: 4.05 din 5)
Loading ... Loading ...
25,759 vizualizari

motofierastrau_445_e-series_H110-0187Motofierastrau semiprofesional puternic, cu multiple intrebuintari, performante profesionale apartinand categoriei E, foarte usor de pornit, cu design ergonomic, modelul 445 E este dotat cu o serie intreaga de dispozitive si accesorii menite sa usureze manevrarea, sa scada consumul de combustibil, in conditii sigure de exploatare. Comanda stop-soc combinata scade riscul de inecare a motorului, iar fereastra transparenta de pe rezervorul de combustibil ajuta la gestionarea timpului de lucru si implicit, la cresterea eficientei acestuia. Cu ajutorul dispozitivului Smart Start si al pompei de amorsare garantam o pornire usoara, fara probleme, in orice fel de conditii. Motorul X-TORQ are rolul de a reduce substantial atat consumul de combustibil, cat si emisiile de noxe, prin evacuarea completa a gazelor de ardere.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 1,699.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (64 voturi, media: 3.89 din 5)
Loading ... Loading ...
26,525 vizualizari

motofierastrau_450_e-series_H110-0176Husqvarna 450 este un model deosebit de util persoanelor care isi doresc un motoferastrau cu performante profesionale, dar usor de manevrat, de pornit si de intretinut.

Motorul cu care este dotat modelul, asigura un consum redus de carburant in conditii de eficienta sporita, si cu emisii substantial reduse de noxe.

Datorita sistemului Smart-Start si a pompei de amorsare, pornirea este usoara, tensiunea din firul demaror este redusa, si datorita comenzii stop-soc,functionarea acestui motoferastrau este deosebit de accesibila oricarui utilizator.
Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 1,779.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (83 voturi, media: 3.98 din 5)
Loading ... Loading ...
36,427 vizualizari

motofierrastrau_455_Rancher_H110-0115Husqvarna 455 Rancher este o imbinare fericita intre o ergonomie imbunatatita si tehnologii noi, cu scopul de a facilita munca utilizatorilor amatori sau semiprofesionisti, punandu-le la dispozitie un echipament cu performante deosebite care este capabil sa rezolve cele mai dificile sarcini cu care acestia s-ar putea confrunta, in conditii de maxima siguranta. Designul ergonomic al acestui model asigura o prindere comoda, sigura datorita vibratiilor reduse care se transmit catre operator. Motoferastraul Husqvarna 455 Rancher poate fi operat fara probleme, perioade mari de timp in conditii de siguranta.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 1,719.00 Lei
Buc
Log-in
[x]