Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 voturi, media: 4.69 din 5)
Loading ... Loading ...
21,521 vizualizari

Masina pentru taiat cioate Husqvarna:

La aceasta categorie, Cosma-Husqvarna va propune o masina robusta, puternica, usor de manevrat, care reuseste o productivitate mare in orice conditii de munca. Lamele taietoare sunt fabricate astfel incat sa poata lucra diferite tipuri de soluri cu aceeasi usurinta. Cei 8 dinti taietori au 3 muchii ascutite independente, pentru o tripla eficienta la fiecare trecere.

Stabilitatea acestei masini, manerul ajustabil, precum si puterea motorului si duritatea materialului din care sunt confectionate si placate lamele de taiere, permit  sectionarea materialului lemnos (cioatelor) chiar si la o adancime de 30 cm sub pamant, in conditii de maxima siguranta si confort pentru operator, in timp ce latimea discului de taiere este putin peste 35 cm.

Masina este compacta, ceea ce permite accesarea zonelor inguste, cu latimi de pana la 700 mm, fara probleme.

Motorul puternic  furnizat de Honda (9,8kW/3600rot/min), face fata celor mai dificile sarcini, fara sa forteze operatorul sau masina.

Masina a fost proiectata pentru utilizare intensa, astfel ca piesele componente sunt de cea mai buna callitate pentru a asigura o durata de viata si o fiabilitate foarte mare. Operatiile de intretinere nu sunt deloc costisitoare sau indelungate si deloc complicate.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 voturi, media: 4.32 din 5)
Loading ... Loading ...
3,960 vizualizari

Masina de taiat cioate puternica, manevrabila, cu greutate redusa si design compact. Motor cu valva in cap, puternic, de la Honda , furnizeaza puterea discului rezistent la uzura, cu dinti placati din aliaj dur, pentru taiat cioate. Constructia versatila, permite utilizatorului sa lucreze pe coridoare inguste de 700 mm.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 25,742.00 Lei
Buc
Log-in
[x]