Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
10,711 vizualizari

Masini pentru decupat brazde Husqvarna:

Avand in vedere dificultatea decuparii covorului de gazon pentru replantare, in special datorita faptului ca forta de taiere trebuie imbinata cu delicatetea de rulare a covorului de gazon, singura solutie viabila pentru a realiza aceste manevre o reprezinta masina de decupat brazde de gazon Husqvarna, de altfel singura din lume cu tractiune pe patru roti.

Cu motorizare Honda, masina are un motor puternic de 163 cm³ ceea ce o face perfect capabila sa sustina deplasarea si rularea covorului de gazon. Latimea de lucru este de 46 cm, iar adancimea de taiere este reglabila, permitand taierea la o adancime de circa 6,5 cm, situatie in care se poate rula comod si fara daune majore covorul de gazon, fiind la fel de simplu sa se deruleze si sa se replanteze.

Dintre facilitatile acestei masini, amintim amplasarea confortabila a comenzilor pe maner, manevrabilitatea deosebita, amortizarea vibratiilor transmise catre incheieturile operatorului, consumul minim de combustibil, designul compact si robust si fiabilitatea, fiecare deosebit de importanta in decizia de a achizitiona un astfel de utilaj.

In plus, Cosma-Husqvarna asigura consultanta inainte de achizitie, service profesionist, precum si garantie, cu personal inalt calificat, firma noastra fiind centru zonal de service pentru produsele Husqvarna.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 voturi, media: 4.50 din 5)
Loading ... Loading ...
2,921 vizualizari

O masina de decupat brazde de gazon de mare capacitate, care este usor de utilizat si singura din lume cu tractiune pe patru roti. Echipata cu un motor Honda puternic si rulmenti cu lubrifiere permanenta. Comenzile plasate confortabil si manerul cu sistem de amortizare a vibratiilor faciliteaza operarea.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 25,213.00 Lei
Buc
Log-in
[x]