Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
12,423 vizualizari

Masini si accesorii pentru sectionat materiale dure Husqvarna:

Din categoria uneltelor de taiat materiale dure (beton, marmura s.a.), Cosma-Husqvarna aduce in atentia clientilor sai o gama larga de unelte proiectate pentru taierea betonului, dar si a altor materiale indeosebi utilizate la constructii si care au un grad mare de duritate.

Masinile de taiat cu disc diamantat, impreuna cu masinile de gaurit cu carota sunt ideale pentru utilizarea in santierele de constructii, pentru  modernizari sau reconditionari. Aceste unelte reusesc sa permita practicarea rapida si fara costuri majore, de deschideri in pereti, acolo unde acestea nu au fost initial prevazute.

De asemenea, foarte utile in domeniul constructiilor, pe santire, sunt masinile pentru debitat diverse materiale precum caramida, gresia sau faianta, precum si masinile pentru slefuit suprafete de beton si aspiratoarele pentru praf-concepute special pentru a fi folosite cu astfel de masini in spatii inchise.

Insa, domeniul constructiilor nu este singurul pentru care Husqvarna, prin intermediul dealerului autorizat Cosma-Husqvarna, s-a gandit sa asigure utilaje speciale pentru a asigura eficienta si confort utilizatorului. Husqvarna ofera  utilizatorilor din domeniul demolarilor-roboti demolatori actionati de la distanta sau celor din domeniul cailor ferat -masini pentru taiat cai ferate cu brat reglabil.

Piesele si partile componente folosite la fabricarea acestor unelte sunt de cea mai buna calitate, asigurand eficienta si fiabilitatea intregului sistem, aceste fiind sustinute de Cosma-Husqvarna cu un personal de service calificat.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
3,501 vizualizari

Husqvarna K 1250, cu o putere impresionanta de 7.8 cp, este cel mai puternic dispozitiv pentru sectionat materiale dure de pe piata. In termeni de performanta, putere si eficienta, acest model este intr-o clasa proprie. Motorul robust si puternic poate fi folosit pentru taieturi adanci cu discuri de diametre pana la 16 inci care pot fi schimbate cu usurinta. In ciuda dimensiunilor mari si a motorului puternic, dispozitivul poate fi utilizat cu usurinta si flexibilitate. Filtrarea in trei trepte cu Air Injection tine praful rezultat de la taiere departe de admisia de aer. Filtrul cu compensare, umed mentine un nivel constant de ulei. K1250 este dispozitivul ideal pentru lucrul la fundatii mari, grinzi robuste, tevi cu diametre mari sau componente de acoperis sau zidarie.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 6,634.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 voturi, media: 4.88 din 5)
Loading ... Loading ...
2,628 vizualizari

Cand este vorba de masini pentru taiat beton sau alte materiale dure, alimentate cu benzina pentru operatii solicitante, acest model este solutia ideala. Noua tehnologie Dual Charge pentru motor  permite acestor dispozitive sa ofere un randament mult mai mare. De asemenea, dezvoltarea noului sistem de amortizare a vibratiilor mareste confortul operatorului si reduce vibratiile manerului.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 5,779.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 voturi, media: 4.48 din 5)
Loading ... Loading ...
2,666 vizualizari

masina_beton_HC210-0031Husqvarna K 3000 Electric este unul dintre cele mai puternice si adaptabile dispozitive pentru sectionat materiale dure de pe piata. Masina ofera posibilitati de taiere noi atat pentru interior cat si afara si este ideala pentru taierea rapida si simpla, cat si pentru modificarea componentelor de constructie, conducte, otel de armatura si suporturi.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 3,313.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
1,488 vizualizari

cadru_sustinere_Husqvarna_KV_03_HC810-0005KV03 este destinat modelului K1250 si este conceput pentru taieri profunde de mare lungime, eficiente in asfalt si podele din beton. Dispozitivul de taiat materiale dure este instalat rapid si usor pe cadru. Utilizand sistemul de antivibratii al masinii, lucrul cu dispozitivul pentru sectionat este practic lipsit de vibratii. Rezervorul de apa al cadrului are o capacitate de 17 litri – suficienta pentru 15-20 de minute de taiere si poate fi scos cu usurinta pentru umplere rapida.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
1,325 vizualizari

cadru_de_sustinere_Husqvarna_KV_750_HC810-0003Modelul KV750 este un cadru de sustinere confortabil, nou, special dezvoltat pentru dispozitivul de taiat materiale dure K750. Cadrul dispune de montura rapida astfel incat instalarea dispozitivului de sectionat este usoara. Este usor de reglat in lateral, ceea ce faciliteaza taierea atat in linii drepte, cat si in linii curbe. De asemenea, acesta este dotat cu un limitator al adancimii de taiere usor manevrabil, care faciliteaza setarea adancimii de taiere, bascularea masinii pentru transport si apoi redresarea acesteia la aceeasi adancime de taiere. Rotile reglabile in lateral faciliteaza taierea ingusta langa un perete sau o bordura. Usor de pliat pentru depozitare sau transport.

Pret (TVA inclus): 2,332.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, media: 4.50 din 5)
Loading ... Loading ...
1,476 vizualizari

pressurized_water_tank_hc810-0010_large

Daca in apropiere nu exista nici o sursa de apa, puteti folosi rezervorul de apa presurizat. Apasand manerul de cateva ori ofera presiunea necesara. Rezervorul are o capacitate de 15 litri si este livrat cu un furtun de 3 metri lungime care poate fi conectat la sistemul de udare al dispozitivului de sectionat materiale dure. Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 427.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
2,452 vizualizari

masina_sectionat_HC210-0066Traficul feroviar are nevoie de dispozitive de sectionat materiale dure eficiente si de mare precizie. Din cauza tensiunii la care sunt supuse datorita fluctuatiilor de temperatura, fiecare taietura efectuata asupra caii de rulare trebuie efectuata cu mare precizie. Acelasi lucru poate fi spus si despre imbinarile care separa sistemele de semnalizare automate. Operatiunile de taiere si sudare trebuie facute cu rapiditate, adesea intre trenuri, pentru a fi evitate intarzierile. K1250 Rail este echipat cu bratul RA10, care se fixeaxa pe sina pentru a asigura o taietura perfecta.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 10,755.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 voturi, media: 4.86 din 5)
Loading ... Loading ...
1,606 vizualizari

HUSQVARNA-K970-RESCUEK970 Rescue (Descarcerare) este cel mai mare dispozitiv pentru taiat materiale dure folosit pentru descarcerari. Are mai multa putere pe kilogram decat oricare alt astfel de utilaj de pe piata datorita motorului Dual Charge.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 5,719.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 voturi, media: 4.95 din 5)
Loading ... Loading ...
4,686 vizualizari

Modelul K760 Cut-n-Break este un model complet nou de masina de taiat cu disc ce dispune de tehnologia unica Cut-n-Break care permite taierea pana la o adancime de 400 mm cu un cost scazut. Poate fi folosit la o gama larga de aplicatii. Ideal pentru taierea transeelor pentru instalatii sanitare si electrice. Deoarece poate taia foarte aproape de peretii laterali si podele poate fi folosit la decuparea deschiderilor pentru ferestre si usi.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 7,335.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
6,384 vizualizari

masina_sectionat_materiale_750 HC210-0001K 750 beneficiaza de noua tehnologie pentru motor Dual Charge, care permite acestui dispozitiv pentru sectionat sa combine o putere utila de 5.0 cp cu reducerea cu 70% a emisiilor si economia de combustibil excelenta. K 750 este dotat, de asemenea, cu o toba de esapament mare si foarte eficienta care reduce nivelurile de zgomot cu 25%. Dezvoltarea noului sistem de amortizare a vibratiilor mareste confortul operatorului si reduce vibratiile.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 4,826.00 Lei
Buc
Log-in
[x]