Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 voturi, media: 4.69 din 5)
Loading ... Loading ...
42,800 vizualizari

Gama completa de motocultivatoare si motoprasitori Husqvarna si Verdina:

Motoprasitorile si motocultivatoarele pe care vi le propunem sunt utilaje produse de firmele Husqvarna si Verdina. Cele produse de Husqvarna sunt echipate cu motoare Subaru – silentioase, fiabile, usor de pornit, cu greutate medie – care fac utilajul usor de manevrat si folosit perioade mari de timp. Motocultivatorul Verdina este dotat cu motor Briggs&Stratton de 6.5 cp si, beneficiaza de un set de accesorii optionale pentru diverse operatiuni agricole. Motoarele dispun de minim doua viteze – 1 inainte si 1 inapoi – suficiente pentru o utilizare comoda a lor. Pentru deplasarea de la zona de depozitare pana la terenul unde vor fi folosite, exista posibilitatea utilizarii rotii de transport cu care sunt dotate, iar designul compact constituie un avantaj in cazul in care se doreste transportarea acestora cu ajutorul unui mijloc de transport.Aceste unelte se adreseaza in special celor care doresc sa cultive gradini de legume, iar dintre accesoriile necesare pentru dotarea suplimentara a acestor motocultivatoare, enumeram: plug, prasitoare, rarita si adaptoarele acestora, plug pentru bilonat, grebla pentru muschi, scarificator, unealta pentru bordurare, roti metalice sau de cauciuc, s.a. Designul compact, ergonomic si robust faciliteaza deplasarea usoara a motocultivatoarelor, depozitarea acestora in spatii reduse, dar si manevrabilitatea acestora. Consumul redus precum si multitudinea de operatii pe care aceste motocultivatoare sunt capabile sa le realizeze, fac aceste uneltele de gradinarit eficiente si versatile, imperios necesare unui gradinarit modern.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (88 voturi, media: 3.58 din 5)
Loading ... Loading ...
32,542 vizualizari

Motocultivator usor de manevrat si fiabil, echipat cu toate functiile esentiale. Motorul Briggs&Stratton puternic si treapta de marsarier va usureaza considerabil munca. Carcasa transmisiei din 2 bucati asigura posibilitatea gresarii astfel extinde durata de viata a utilajului. Ideal pentru gradinarii amatori si proprietarii de terenuri care doresc un utilaj practic si fiabil. Set plug pentru bilonat + roți metalice, plug pentru scos cartofi si roti de cauciuc disponibile ca accesorii.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,889.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (79 voturi, media: 3.53 din 5)
Loading ... Loading ...
13,373 vizualizari

motocultivator_verdina_HSD1G_husqvarnaMotocultivator mutifunctional cu motor puternic in 4 timpi Briggs&Straton. Poate fi folosit pentru o gama larga de operatiuni agricole datorita setului de accesorii cu care poate fi folosit. Accesoriile pot fi achizitionate separat in functie de necesitatile fiecarui utilizator sau setul complet.
Accesoriile care pot fi montate pe motocultivatorul Verdina sunt: roti metalice, rarita (plug de bilonat reglabil), plug cu un brazdar, plug pentru scos cartofi. Acestea pot fi montate cu usurinta cu ajutorul a doua dispozitive de prindere.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,309.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 voturi, media: 3.10 din 5)
Loading ... Loading ...
1,424 vizualizari

Motocultivatorul Verdina GM 500-4 se adreseaza in special celor care doresc sa cultive gradini de legume. Este echipat cu motor puternic Rato cu posibilitatea de a fi dotata suplimentar cu diverse accesorii. Consumul redus, precum si diversitatea operatiunilor pe care le poate executa, fac acest utilaj eficient si versatil.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,090.00 Lei
Buc
Log-in
[x]