Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 voturi, media: 4.56 din 5)
Loading ... Loading ...
24,233 vizualizari

Gama completa de motofierastraie cu tija Husqvarna:

Unelte indispensabile pentru taierea ramurilor subtiri aflate la inaltime, pentru toaletarea arborilor si arbustilor in parcuri sau gradini. Motoferastraul pentru emondaj sau elagaj, reprezinta unealta care nu trebuie sa lipseasca din dotarea dumneavoastra.

Deosebit de eficient, proiectat pentru a avea o precizie de taiere foarte mare, motoferastraul cu tija fabricat de firma Husqvarna este dotat cu ham ergonomic. Acesta distribuie greutatea pe ambii umeri, piept si spate, este usor de desfacut si permite manevrarea precisa a uneltei.

Motoarele puternice, dar usoare sunt dotate cu sistem Smart-Start pentru a usura pornirea, au un consum eficient de combustibil si sunt montate posterior pentru a asigura un balans foarte bun cu tija si sistemul de taiere. Aceasta pozitie insa, face mai dificila supravegherea spatiului din proximitatea motorului, situatie in care acesta poate fi supus accidental la socuri mecanice de aceea motorul este protejat de un scut de otel rezistent, dar destul de usor pentru a nu ingreuna foarte mult echipamentul.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 3.60 din 5)
Loading ... Loading ...
654 vizualizari

Modelul Husqvarna525 P5S este dotat cu tija telescopica si  detasabila, cee ce ii confera o raza de actiune mai mare si faciliteaza transportul utilajului dintr-un loc in altul. Usor de manevrat, motorul X-Torq® asigura o accelerare rapida si un cuplu ridicat, cu emisii reduse si consum redus de combustibil. Greutatea redusa, ergonomia excelenta si echilibrarea superioara ajuta la confortul in utilizare, chiar si  in zonele mai puțin accesibile.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,379.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, media: 3.88 din 5)
Loading ... Loading ...
734 vizualizari

Husqvarna 525PT5S cu tija telescopica confera o raza de actiune mult mai mare, ergonomie excelenta si echilibru superior pentru a va ajuta sa obtineti rezultate excelente, cu un efort minim.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,529.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading ... Loading ...
203 vizualizari

Modelul 525 P4S de la Husqvarna cu greutate redusa, ergonomia excelenta si echilibrarea superioara va ajuta sa lucrați confortabil chiar si cu vegetatie mai puțin accesibila. Usor de manevrat, motorul X-Torq® asigura o accelerare rapida si un cuplu ridicat, cu emisii reduse si consum redus de combustibil.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,219.00 Lei
Buc
Log-in
[x]