Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 voturi, media: 4.92 din 5)
Loading ... Loading ...
8,105 vizualizari

Gama completa de refulatoare / suflante Husqvarna:

Suflantele si refulatoarele pe care vi le propunem sunt perfect adaptate peisajului citadin, pot fi utilizate pentru operatii de aspirare/suflare a frunzelor sau gunoaielor mici. Capacitatea mare de suflare a aerului asigura presiuni mari ceea ce duce la o eficienta ridicata.

Datorita faptului ca sunt indeosebi folosite in spatiile citadine – curatarea stadioanelor, a incitelor institutiilor sau curatarea curtilor caselor din zonele sub-urbane – nivelul de zgomot si greutatea redusa au fost factorii principali in proiectarea acestora.

Produsele de fabricatie Husqvarna sunt dotate cu atenuator de zgomot, au motoare de putere mare, sunt proiectate pentru a fi comode, usoare si sigure in utilizare.

Atat hamul de sustinere, proiectat sa asigure stabilitate kitului refulatorului si sa ofere confort operatorului pe perioada utilizarii, cat si pozitionarea comenzilor la indemana, sunt factori determinanti care fac diferenta intre un refulator comod si eficient si restul utilajelor de acest gen.

Pentru un control eficient, rezervorul de combustibil este transparent ceea ce permite organizarea efortului in mod judicios, fara pauze inutile pentru alimentare.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, media: 4.63 din 5)
Loading ... Loading ...
2,801 vizualizari

refulator_356BTx_H210-0125356BTX este solutia ideala pentru curatarea frunzelor uscate sau gunoaielor de pe suprafete mari. Utilajul incorporeaza tehnologii care il fac confortabil, usor si eficient.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,849.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 voturi, media: 4.27 din 5)
Loading ... Loading ...
5,974 vizualizari

HUSQVARNA-125BVXSuflanta portabila, echilibrata si eficienta datorita evacuarii in linie cu manerul. Este potrivita pentru utilizatorii casnici deoarece este echilibrata si usor de utilizat. Beneficiaza de tehnologia Smart Start, kitul de aspiratie este inclus.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 1,059.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, media: 4.43 din 5)
Loading ... Loading ...
761 vizualizari

cosma_husqvarna_refulator_husqvarna_350_btHusqvarna 350 BT este o suflanta usoara si compacta. Este echipata cu motor X-Torq de 50 cc care ofera putere marita, economie de carburant si emisii reduse. Harnasamentul si comenzile montate pe tub sunt ergonomice si asigura manevrabilitate si usurinta in utilizare.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,119.00 Lei
Buc
Log-in
[x]