Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 voturi, media: 4.57 din 5)
Loading ... Loading ...
29,905 vizualizari

Gama completa de tractoare pentru tuns gazon, tractoare articulate Rider si ZTH Husqvarna:

Tractoarele pentru tuns gazon care apartin acestei categorii sunt sisteme excelente necesare intretinerii unor suprafete intinse de gazon (zone rezidentiale, parcuri, stadioane). Motoarele Kohler Courage, Kawasaki sau Briggs & Staton care echipeaza masinile in functie de model, asigura eficient puterea necesara acestui tip de utilaj, in directa corelatie cu sarcinile de lucru pe care le are de indeplinit. Controlul simplu al directiei de mers si al vitezei se face operand transmisia hidrostatica cu ajutorul pedalelor. Mobilitatea mare a rotilor din fata, tehnologia U-cut, permite viraje scurte, in conditii de stabilitate maxima a tractorului si la viteze normale de deplasare. Cutitele sunt actionate electric si intra in functiune prin simpla actionare a comutatorului de la bordul tractorului. Gama vasta de accesorii cu care pot fi dotate (remorci, freze sau lame de zapada, perii), le face utile pe tot timpul anului, atat pentru intretinerea spatiilor verzi cat si pentru operatii efectuate in afara acestora.

Tractoarele articulate Rider pentru tuns gazon sunt utilaje care au fost create pentru a deservi suprafete mari cu multe zone inguste sau o geometrie complicata. Activitatea de proiectare s-a concentrat si pe posibilitatea de a vira strans – solutia gasita fiind directia articulata care permite rotilor posterioare sa vireze scurt si eficient in spatii mici. Montarea frontala a masei de taiere usureaza interventia in locuri greu accesibile – sub tufisuri, in jurul straturilor cu flori sau in colturile spatiilor verzi intretinute. Accesul usor la maneta de reglare a inaltimii de taiere, permite reglarea acesteia din mers, fara eforturi deosebite si fara intreruperea lucrurului, situatie in care se pot evita usor accidentele datorate impactului cu materiale dure (pietre, borduri, etc). Vizualizarea in orice moment a nivelului de combustibil permite o organizare eficienta a timpului de lucru, eliminand intreruperile inutile pentru alimentare. Pentru eficienta si utilizare comoda, servodirectia si tractiunea pe toate rotile sunt aspecte obligatorii de care produsele propuse se achita cu succes.

Tractoarele articulate ZTH produse de Husqvarna sunt echipamente profesionale de top, deosebit de stabile datorita centrului coborat de gravitatie si designului robust, compact. Rotile de dimensiuni mari asigura o tractiune buna pe orice tip de teren, iar sistemul de ghidare independent al rotilor, permite scaderea semnificativa a spatiului de viraj si ofera posibilitatea interventiei pe suprafete cu geometrie dificila. Sasiul este robust, rezistent la socuri si la denivelari de teren, are durabilitate mare in timp, in special datorita partilor componente deosebit de rezistente, dar si latimii mari a tractorului care asigura confort sporit si siguranta utilizatorului. Rezervorul de combustibil de mare capacitate ofera autonomie pe perioade mari de timp.

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, media: 4.56 din 5)
Loading ... Loading ...
3,300 vizualizari

masina_gazon_BZ34D_H510-0063Una dintre cele mai mari si avasate masini ZTH de tuns gazon. Motor Daihatsu TurboDiesel, cu trei cilindri, racire cu apa. Cadru cu design foarte solid, racitor de ulei eficient si masa de taiere controlata hidraulic. Sistemul hidraulic poate fi modificat pentru a ridica masina in pozitie de service (accesoriu).

Afla mai multe …

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, media: 4.83 din 5)
Loading ... Loading ...
2,621 vizualizari

Husqvarna-LZ25Masinile pentru gazon din seria LZ sunt proiectate pentru a indeplini nevoi profesionale bine definite. Utilizand un motor pozitionat vertical cuplat la sasiu solid, aceste masini au un centru gravitational foarte jos ceea ce simplifica metodele de servisare si reduce caldura ce ajunge la operator. Rotile spate mari fac masinile foarte stabile si usor de manevrat.

Afla mai multe …

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, media: 4.09 din 5)
Loading ... Loading ...
2,645 vizualizari

Rider_PR_17_H310-0266Un maestru al spatiilor foarte mici. Singura alternativa de pe piata, cand este vorba de Ridere care pot performa pe suprafete de gazon mai mici de 100 cm. Echipat cu toate caracteristicile unui Rider, dar foarte compact. Ideal pentru scopuri profesionale, se adreseaza celor care au nevoie de o masina de tuns gazonul profesionala pentru zone unde masinile de tuns gazonul traditionale nu sunt de ajuns.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 35,720.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 voturi, media: 3.56 din 5)
Loading ... Loading ...
4,200 vizualizari

Tractor-Husqvarna-TC-138Husqvarna TC 138 este un tractor de tuns gazon potrivit pentru proprietarii de gradini de dimensiuni mici si mijlocii. Tractorul va ajuta sa obtineti rezultate de exceptie datorita capacitatii sale excelente de a colecta resturile de iarba si frunzele. Colectorul integrat este usor de golit chiar de pe scaunul utilizatorului actionand o parghie si este foarte spatios.

Acest model este echipat cu un motor puternic Husqvarna Series dotat cu soc automat si transmisie hidrostatica actionata prin pedala.

Pentru a putea fi utilizat pe tot parcursul anului sunt disponibile mai multe accesorii precum: remorca, lama pentru zapada, perie pentru frunze si altele.

 

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 10,250.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 voturi, media: 3.79 din 5)
Loading ... Loading ...
2,765 vizualizari

Tractor-Husqvarna-TC-142Tractor de capacitate mare echipat cu motor Husqvarna Serie in doi cilindri produs de Briggs&Stratton. Transmisia hidrostatica si pornirea cu soc automat fac utilizarea modelului Husqvarna TC 142 mai usoara decat a altor produse similare.

O gama larga de accesorii fac din acest tractor unul multifunctional si util pe tot parcursul anului. Dintre acestea fac parte: remorca, freza de zapada, grebla pentru muschi, scarificator si multe altele.

 

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 13,490.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 voturi, media: 4.06 din 5)
Loading ... Loading ...
2,704 vizualizari

Tractor-Husqvarna-TC-342Modelul Husqvarna TC 342 este un tractor pentru tuns gazonul profesional dedicat celor care au nevoie de eficienta in intretinerea frecventa a unor suprafete mari de gazon pe toata perioada anului.

Este pus in miscare de un motor puternic fabricat de Briggs&Stratton – Husqvarna Endurance Series. Motorul dispune de doi cilindri, de filtrare premium a aerului, ambele sustinute de un ventilator de racire supradimensionat care asigura durabilitate marita si performante superioare.

Manevrabilitatea si eficienta in functionare sunt date de transmisia hidrostatica, tehnologia U-Cut™ si sistemul BioClip.

Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 18,329.00 Lei
Buc
Log-in
[x]