Produsele au pretul exprimat in LEI cu TVA.  Plata produselor comandate se face in LEI la pretul afisat pe site la momentul efectuarii comenzii. Preturile sunt valabile in limita stocului disponibil. Preturile se pot modifica in functie de cursul valutar (EUR / USD).

Plata se efectueaza la livrarea / ridicarea coletului, in sistem ramburs sau in avans, prin transfer bancar. Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emisa de SC Cosma Instalatii SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul nostru.

Contravaloarea transportului produselor achizitionate (efectuat cu ajutorul serviciului de curierat rapid Fan Courier) cade in sarcina cumparatorului si este conforma tarifelor practicate de catre societatea de curierat rapid.

Costurile de transport vor fi comunicate clientului de catre reprezentantul www.lacosma.ro in momentul confirmarii comenzii efectuate. De asemenea, puteti consulta tarifele pentru intreaga tara pe site-ul www.fancourier.ro.

Asigurarea produselor pe durata transportului costa 1% din valoarea totala a coletului, este optionala si se face doar la solicitarea clientului.