Toate produsele comercializate pe site-ul www.lacosma.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare (legea 449/2003 si OG 21/1992 cu modificarile ulterioare) si politicilor comerciale ale producatorilor. Astfel, “consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata”. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, care insa nu poate depasi 15 zile calendaristice”.

Perioada de garantie stabilita de fabricant decurge de la data punerii in functiune a produsului si, in functie de domeniul de utilizare, poate fi de 24 luni (domeniu de utilizare casnic-persoana fizica) sau 12/6 luni (domeniu de utilizare profesional-persoana juridica).

Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin de la unicul importator al acestora in Romania. Certificatele de garantie sunt tiparite de importator.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna, in ambalajul original, in aceeasi stare in care au fost receptionate si impreuna cu toate documentele care le-au insotit, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi returnata  in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice (lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau urme de utilizare etc.) sau nu se afla in ambalajul original.