Termeni si conditii:

Imaginile produselor afisate pe site-ul www.lacosma.ro au caracter orientativ, pot contine accesorii care nu sunt livrate standard impreuna cu produsul prezentat.

Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori. Toate produsele prezentate sunt disponibile in limita stocului.

Produsele prezentate sunt in general disponibile si pot fi livrate imediat. Daca produsul dorit nu este disponibil, cumparatorul va fi anuntat, i se va comunica un termen de livrare estimativ si, daca doreste, i se vor sugera produse similare aflate in stoc sau care pot fi livrate in intervalul dorit.

Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate dupa preluarea comenzii si confirmarea acesteia de catre client.

Comenzile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se poate solicita un avans de 50% din valoarea produsului.

Comenzile primite pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi, dupa ora 15:00 expedierea se va face in urmatoarea zi lucratoare.

Produsele comercializate de www.lacosma.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura/bon fiscal si certificat de garantie.

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Conform Normei (UE) nr. 679 din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE a Parlamentului European si al Consiliului, prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.lacosma.ro se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prelucrarea datelor dvs  este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre noi si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Vom utiliza date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

– crearea contului in site-ul www.lacosma.ro;

– prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

– solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

– returnarea produselor conform prevederilor legale;

– rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

– asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzi/servicii