Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 voturi, media: 3.71 din 5)
Loading ... Loading ...
30,719 vizualizari

Cifarelli va pune la dispozitie mai multe modele de atomizoare:

Atomizoarele pe care vi le pune la dispozitie Cosma-Husqvarna sunt produse ale firmei Cifarelli, firma cu o experienta de aproape 50 de ani in domeniul utilajelor destinate stropirii. Acestea sunt produse profesionale folosite in intreaga lume pentru aplicarea tratamentelor pentru intretinerea platelor de gradina, livezilor sau viilor.

O caracteristica demna de luat in seama este versatilitatea echipamentelor produse, ceea ce permite utilizarea acestora in diverse domenii de activitate si pentru diferite lucrari: in agricultura pentru protejarea plantelor de daunatori sau in domeniul sanatatii pentru actiuni de dezinsectie.

Eficienta acestor produse a fost obtinuta prin intermediul procesului de micronizare care face posibila pulverizarea cu in medie 90-120 Microni si a jetului de aer care transporta produsul si in acelasi timp intoarce frunzele, asigurand astfel o acoperire eficieta pe toata suprafata.

 

Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (86 voturi, media: 3.45 din 5)
Loading ... Loading ...
12,059 vizualizari

atomizor_Cifarelli_m1200_cosmaM 1200 este un atomizor versatil potrivit atat pentru profesionisti cat si pentru utilizatori hobby care doresc sa realizeze operatiuni sigure si rapide. Poate fi folosit in agricultura pentru efectuarea tratamentelor cu pesticide in gradini, vii sau livezi cu arbori de pana la 11 metri inaltime. Atomizorul M 1200 este un model nou in gama de produse Cifarelli care inglobeaza experienta de peste 40 de ani in domeniul pulverizatoarelor a producatorului italian. Acest model are un maner imbunatatit cu un sistem de nou de inclinare care asigura controlul lichidului. Sistemul de ventilatie este si el imbunatatit, lucru care mareste volumul de aer si capacitatea de acoperire cu solutie pe verticala si orizontala.

 

Date tehnice:
Motor 2 timpi
Cilindree 77 cc
Putere 5 CP /3.6 kW
Aprindere electronica
Turatie motor 7500 rpm
Carburant benzina+ulei
Consum 0.9 l/h
Turatie ventilator 7500 rpm
Aria de actiune pe orizontala 18 m
Aria de actiune pe verticala 16 m
Volum rezervor solutie 17 l
Debit lichide 0-3.5 l/min
Viteza aerului 105 m/sec
Volumul de aer 27 mc/min
Dimensiune picatura 90 µm (micrometri)
Greutate 11.8 kg

poza-text-husqvarna

Pret (TVA inclus): 2,130.00 Lei
Buc
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (40 voturi, media: 3.28 din 5)
Loading ... Loading ...
5,864 vizualizari

lacosma_cifarelli_m3psaAtomizorul Cifarelli M3PSA este alegerea profesionistilor din intreaga lume deoarece poate fi folosit in gradini, livezi, vii, plantatii de banane si chiar in sere.

Este un produs gandit pentru utilizare intensa, el fiind continuu imbunatatit din punct de vedere tehnic si calitativ. Rezultatul acestor imbunatatiri tehnice este ceea ce producatorul numeste “pompa di spinta”/”booster pump” (pompa de impingere/ridicare). Aceasta ofera un randament mai bun in teren prin asigurarea unei presiuni ridicate si stabile, prin omogenizarea solutiei din vas.

Modelul M3PSA este recomandat pentru tratamente cu produse chimice care necesita amestec continuu.

In plus fata de celelalte accesorii optionale – kit pentru solutii pulbere sau granule, duza cu dubla evacuare (pentru lichid sau praf), set pentru vacuum, tevi si dispersoare pentru transformarea in suflanta, kit pentru apicultura – special pentru acest model, Cifarelli pune la dispozitie un accesoriu constand intr-un tub (extensie) de 3 metri lungime recomandat pentru zonele cu vant puternic si duza ULV care asigura o distribuire larga si uniforma a solutiei. Afla mai multe …

Pret (TVA inclus): 2,130.00 Lei
Buc
Log-in
[x]