Motocositoare Ferrari Grifon 515 L (Masa taiere Laser 100 cm)
COD PRODUS: TH0Y31100C
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 voturi, media: 4,11 din 5)
Se încarcă...
11900 Lei / Buc
VAT included
35 Reviews | Write your review
 • Producator: Ferrari
 • Motor: 4 timpi
 • Denumire motor: Honda GX200
 • Cilindree: 196 cm³
 • Putere: 4.1 kW / 5.5 cp
 • Transmisie: In baie de ulei
 • Viteze: 2 inainte+2 inapoi
 • Maner: Reglabil
 • Carburant: Benzina
 • Dimensiuni: 93 kg x 4.00-8
 • SPECIFICATII TEHNICE
 • DESCRIERE PRODUS
 • COMENTARII (35)
 • Motor
  Producator: Ferrari
  Motor: 4 timpi
  Denumire motor: Honda GX200
  Cilindree: 196 cm³
  Putere: 4.1 kW / 5.5 cp
  Transmisie: In baie de ulei
  Viteze: 2 inainte+2 inapoi
  Maner: Reglabil
  Carburant: Benzina
  Echipament
  Latime de taiere: 100 cm
  Reglare inaltime de taiere: Da
  Dimensiuni globale
  Greutate: 93 kg
  Dimensiune roti: 4.00-8
  Transmisia
  Ambreiaj: Uscat (conic, autoventilat, cu control manual)
  Sistem frana: Nu
 • Toate modelele de motocositori FERRARI Grifon au fost proiectate si create pentru a satisface nevoile gradinarilor si a profesionistilor care le folosesc in mod constant. Structura solida si compacta face ca motocositorile FERRARI sa fie extrem de usoare si usor de manevrat pe orice teren. Raportul corect intre vitezele de avans si viteza de preluare a puterii permite utilizarea tuturor versiunilor intr-un mod extrem de practic, intr-o gama larga de operatii.

  Masa de cosit Laser® este o unealta specifica pentru taierea ierbii si furajelor. Este disponibila în mai multe latimi: de la 100 la 155 cm. Toate mesele de cosit sunt livrate standard cu dispozitive pentru reglarea inaltimii de taiere. Transmisiile, care susțin si conduc mesele de cosit, sunt Torx, in baie de ulei, care nu necesita intretinere.
  Mesele de cosit Laser®, anti-colmatare, sunt recomandate pentru iarba dura si fina, tipica pentru zonele montane sau pentru peluzele amenajate. Taierea perfecta a lamelor este garantata de materiale de inalta calitate.
  Lama este mult mai bine fixata de bara transversala, iar legatura intre lama si atasament este mai solida. Traversa a fost realizata cu muchii taiate pentru a evita utilizarea oricarui scut lateral. In cazul socurilor accidentale in timpul lucrului, lama nu distruge nimic si nici nu se deterioreaza.
  Cel mai semnificativ plus, ramane dintele turnat in tunel, care optimizeaza setarea debitului lamei. Astfel, cuiele de banda sunt protejate, iar niturile nu mai pot fi zgariate din cauza contactului cu dintele. Conformatia dintelui mentionat faciliteaza evacuarea reziduurilor de taiere, pastrand in acelasi timp lama curata, in pofida ierbii abundente.

 • 35 Comentarii

  1. Va salu ..am o moto cositoare bcs 720 .de 9 cp si vreau sai schimb uleiu in transmisie sau in cutie sa fiu mai explicid …ca im fluiera ambreaja pana lucrez vreo 10- 20minute eu zic sa incerc sa schimb prima data uleiu dupa aia sa verific ambreaju ..,si vreau sami spuneti sear pute sa fluiera din cauza uleiului ….si ce ulei sai pun ,,,are jos si un filtru ,,,va multumesc

   • Buna ziua,
    la noi recomandarea pt. Ferrari Power Save(cu filtru de ulei) recomandarea este de 80W90 GL5.

  2. buna ziua, doresc sa stiu pretul la contracutitele pt. lama 1.15 Europa, laser 11 perechi + 1. multumesc! transportul si timpul pana la dest?va rog!

   • Buna ziua,
    V-am raspuns pe email.

  3. Caut o motocositoare si am descoperit site-ul asta. Dar am mai descoperit un lucru… Cei care au făcut comentarii mai sus nu au frecventat cursurile scolii primare. Ma chinui sa inteleg ce scriu. ..

  4. Am o cositorede 9 cai ferarisi doresc sa-i schimb cauciugurire si doresc sa stiu daca sint si alt fef unele mai tari pentru ca estea sint slabe inta ri maracinele si face pana si ce pret au

   • Buna ziua,
    pt. a va transmite un pret trebuie sa ne spuneti ce dimensiuni de anvelope aveti pe motocositoare, deoarece modelul Ferrari Grifon 515l poate fi echipat cu 8 tipodimensiuni de anvelope.

  5. motoru ii gx 270 de 9 cp .si vreau sa insit pe modelu de rotii 16 x 6. 50- 8 se poate ?/

   • Buna ziua,
    modelul nostru cel mai mare de la Ferrari(care are printre alte motorizari si GX270) este echipat cu roti 6.5/80 – 15″.
    Nu poate “afecta” motorul de 9cp o dimensiune un pic mai mare de 16″,iar diferenta de 0.5″(pe raza) este nesemnificativa pt evolutia in teren a utilajului(Ferrari).
    La utilajul Dvs.la fel motorul nu va fi “afectat”,insa riscati urcand de la 8-10″ la 16″,utilajul sa nu mai lucreze corect in teren(este prea inalt).
    Cautati sa va achizitionati roti de dimensiunea celor standard de pe utilajul Dvs.

  6. am o moto cositoare bcs si avea rtile 50/10…si acuma nu am rotile ei ca nu milea adus din italia ,,si as vrea sa pun unele pe 40 /80 sau unele de rirus 16 x 6. 50- 8 numi afecteaza motoru…rotile astea de ruris

   • Buna ziua,
    modelul nostru cel mai mare de la Ferrari (care are printre alte motorizari si GX270) este echipat cu roti 6.5/80 – 15″.
    Nu poate “afecta” motorul de 9cp o dimensiune un pic mai mare a rotilor, adica 16″, iar diferenta de 0.5″(pe raza) este nesemnificativa pt evolutia in teren a utilajului (Ferrari).
    La utilajul Dvs. motorul nu va fi “afectat”, insa riscati ca urcand de la 8-10″ la 16″utilajul sa nu mai lucreze corect in teren (este prea inalt).
    Cautati sa va achizitionati roti de dimensiunea celor standard.

  7. da este nou si am facut deja schimbu la 5 ore si cat timp se face schimb de 25 ore si freza de pamant nu se greseaza nici odata sau ceva schimb de ulei ??

   • Daca ati facut deja schimbul dupa primele 5 ore de functionare, urmatorul va fi dupa urmatoarele 25 de ore si tot asa, din 25 in 25 de ore. Toate detaliile despre utilaj le puteti gasi in manualul de utilizare.

  8. miam cumparat o freza de pamant ,sch, de bcs ,si vreau sa o pun pe motocositoarea mea el se greseaza sau se face ceva schimb .si cum se face lucru ista

   • Noi comercializam produsele Ferrari din grupul BCS, iar la aceste modele accesoriile se monteaza destul de usor fara a fi nevoie de gresare.

  9. Va salut am o motocositoare noua cu motor gx270 ,as vrea sa stiu cum se face schimbu de ulei la motor si la grupu de viteze su cutia de viteze si la cate ore .la inceput ,schimbu la mecanismul de transmisie la cat timp se face si are acolo un loc de gresat aproape de priza de prindere ,trebuie gresat si acolo in cat timp .

   • La motoarele Honda schimbul de ulei se face (daca este nou) dupa primele 5 ore de functionare si apoi din 25 in 25 de ore. In ceea ce priveste uleiul de la cutia de viteze, acesta se face conform indicatiilor date de fiecare producator in manualul tehnic.

  10. Am achizitionat o motocoasa ferrari grifon 515L in urma cu o z.i Ciudat este faptul ca motorul HONDA GX200 este trecut in carte ca fiind de 5.5CP si nu 6.5 CP asa cum este trcut pe site. Indiferent pe ce site cautam si aici ma refer la oricare motocoasa, bertolini, bcs sau grillo motorul GX200 este trecut cu o putere de 6.5CP iar in cartea motocoasei pe care am achizitionat-o este trecut ca fiind de 5.5CP si la fel ete si pe eticheta cu seria motocoasei.Pe site motorul GX160 este trecut la 5.5 iar in carte 5CP. Va rog cateva lamuriri.
   Va rog trimiteti-mi un manual de intretinere si exploatare in limba romana

   • Acestea sunt datele oficiale furnizate de importatorul acestor produse in Romania.
    Pentru manualul in limba romana va rugam sa va adresati celui care v-a comercializat produsul sau importatorului.

  11. deci in prima luna trebuie sa schim 20 de ore dupa o luna la 100 de ore ,ce cantitate de ulei trebuie sa intre in motor de 270,ca acolo joja nu are masurator numa la reductor ii nivelu ..si nu trebuie lasata sa mearga cteva ore fara a fi pusa in sarcina sau trebuie pusa in sarcina ???? si este un ulei la husqvarna special pentru motor de honda ila ii ok si de unde se da drumu la ulei sin motor si din reductor sau un ulei intra in reductor si in motor ,grupu ii in baie de ulei la el se face schimb???
   …va multumesc

   • V-am trimis pe adresa de e-mail manualul de utilizare si intretinere al motorului, acolo gasiti toate detaliile de care aveti nevoie.

  12. va rog imi dati expicati cu se face rodaju ca astept o saptamana si de luni deja incepe treaba va multumecs

  13. vreau sa stiu date la motor gx 270 6.3kw 8.5 cp ….cea lalta sa predat deja la un unchi el se va descurca deja ..vreu sa stiu cate ore se face rodaju si in timpul rodajului de cate ori se schimba ulei si ce cantitate de ulei se pune si dupa finalizarea rodajului in cate ore se face schimbul ,,va multumesc

   • ULEIUL DE MOTOR
    Uleiul recomandat: Utilizaţi ulei pentru motor în 4 timpi care îndeplineşte sau depăşeşte cerinţele pentru clasificarea categoria API SJ sau ulterioară (sau un echivalent). Verificaţi întotdeauna eticheta API de serviciu de pe recipientul de ulei, pentru a vă asigura că include literele SJ (sau echivalent). SAE 10W-30 este recomandat pentru uz general.
    ULEIUL DIN REDUCTOR (pentru tipurile la care se aplică).
    Uleiul recomandat: Utilizaţi acelaşi ulei care este recomandat pentru motor.
    Uleiul de motor-Schimbare:În prima lună sau la fiecare 20 de ore (La fiecare 6 luni sau la fiecare 100 de ore).

  14. va rog sa ma scuzati ca insist atata dar el erau aduse din italia si plus manualu era in italiana ,si nici nu mi in tara ,manualu si cutile dela ele …vreu sa stiu cum se face rodaju la un motor 270cm si cate ore ,si din cate in cate ore se schimba uleiu ,in timpul rodajului ..si dupa rodaj ,,,,va multumesc mult,,

   • Va rugam sa ne spuneti cu ce motor este echipat fiecare utilaj.

  15. si cand se face rodaju in cote ore se schimba uleiu si ce fel de model de ulei se folseste ..si cate ore se face rodaju …

   • Toate aceste detalii sunt specificate sunt mentionate in manualul motorului pe care l-ati primit odata cu utilajul.

  16. cum se face un rodaj la un ferrari de 9 cp si la unu de 8,15 ,amandoua is ferrari si is noi ? ? ?

   • In manualul motorului trebuie sa fie specificate aceste detalii.

  17. daca ei nu au dela alte marci nu se potriveste ????

   • Nu va putem raspunde, depinde ce sistem de prindere au accesoriile.

  18. la 515 l se pate adapta si alte dispozitive ,ex sapa sau plug de scos cartofi ,etc.

   • Producatorul nu furnizeaza aceste accesorii.

  19. sunt foarte bune motocositoarele ferrari grifon 515l am si eu una acasa

PRODUSE VIZUALIZATE RECENT