Ulei pentru motoare in doi timpi Husqvarna Low Smoke +
COD PRODUS: 578037002
Impresia generala: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 voturi, media: 4,59 din 5)
Încarc...
55 Lei / Buc
VAT included
17 Reviews | Write your review
 • SPECIFICATII TEHNICE
 • DESCRIERE PRODUS
 • COMENTARII (17)
 • Ulei semisintetic cu degajare redusa de fum, care asigura protectie antigriare excelenta atat impotriva griparii pistoanelor din cauza amestecului sarac si a depunerilor de calamina. Acest ulei asigura o temperatura scazuta a motorului ceea ce ii prelungeste acestuia durata de viata.
  Este livrat standard in ambalajul de 1 l cu unitate pentru masurare si poate fi folosit pentru toate motoarele in doi timpi de la Husqvarna.
 • 17 Comentarii

  1. Buna! Am si eu o nelamuriure cu amestecul de benzina cu ulei.. Eu in general folosesc 30ml\1l de ulei hls+ exact cum mi sa recomandat de la service.. Iar alti miau spus ca e prea mult si ca se depune pe piston si segmenti calamina.. miau spus sa folosesc 25ml\1l sau 27ml\1l de benzina?

   • Buna ziua! Producatorul Husqvarna recomanda un amestec de carburant cu 25ml ulei/1l benzina, insa, calitatea benzinei din Romania fiind slaba, importatorul Husqvarna Romania recomanda folosirea unui amestec cu 30ml ulei/1l benzina pt a asigura o ungere mai buna si a compensa calitatea scazuta a benzinei. Deci, daca sunteti sigur ca folositi o benzina de calitate puteti folosi un amestec cu 25ml ulei/1l benzina.

  2. Cu alte cuvinte daca se poate folosi uleiul de amestec de la scutere la drujbe ?

   • Nu e recomandat sa folositi uleiul pt scutere la drujbe, invers da. Pe scurt, este vorba de regimul de turatii, drujbele ajung la o turatie de 10000 – 13000 rpm, scuterele au un regim de turatie mai mic.

  3. Buna ziua, care este diferenta intre uleiurile de amestec folosite (la motoare in doi timpi) la scutere si cele folosite la drujbe. Diferente care sunt probabil din cauza unor parametriii cum ar fi vascozitate la anumita temperatura etc.

   va multumesc

  4. Buna ziua,uleiul Husqvarna la litru are aceeasi norma jaso ca si cel de jumatate de litru?Dca da v-as ruga sa-mi spuneti ce norma jaso are pana la urma acest ulei?FD sau FC?va multumesc

   • Buna ziua.
    Tot uleiul de amestec cu sigla Husqvarna comercializat in reteaua autorizata are norma JASO FD/ ISO EGD.

  5. Stimate domn,
   detin o drujba (chinezarie) careia i-am facut o reparatie capitala, inlocuire camasa piston,semeringuri. Acest ulei este potrivit dupa o astfel de reparatie?

   • Da, este un ulei de calitate care poate fi folosit fara probleme la utilajul dvs (motoferastraiele Husqvarna ajung si la 13000 rpm).

  6. Buna ziua domnul cosma acest ulei pot sa utilezez acest si la drujba pe care o am?

   • Buna ziua,
    puteti folosi cu incredere LS+ la motoferastraiele XP.

  7. Buna ziua, ce inseamna standardele JASO FD /ISO EDG (rotax 253 snowmobiletest) inscriptionat pe sticla de LS+ si JASO FC/ISO EGD (rotax 253 snowmobiletest) pe sticla de XP vechi ? Care este diferenta dintre ele si ce ulei care respecta aceste standarde este mai recomandat pentru motofierastraiele cu motor XP ?

   • Buna ziua,
    sunt standarde internationale de calitate a uleiului de amestec,in cazul standardului japonez JASO cu cat litera din aII-a gupare de litere este mai avansata in alfabet cu atat este mai performant uleiul.(adica JASO FC este inferior lui JASO FD).
    In cazul uleiurilor Husqvarna calitatea uleiului LS+ este superioara uleiului XP(vechi).
    Puteti folosi cu incredere LS+ la motoarele XP.

  8. Buna ziua , detin 1 bucata bidon ulei Husqvarna XP (data ambalarii e scrisa pe spatele recipientului 14.08.12) din care am folosit aproximativ 600 ml .Am inteles ca termenul de garantie e de 2 ani si intrebarea mea ar fi daca restul de ulei mai poate fi folosit in siguranta (2-3 luni dupa expirare) sau risc sa gripez motorul?

   • Orice produs este bine sa-l folosim doar cat este garantat de producator.

  9. Buna ziua , acest ulei e inlocuitorul xp-ului?? Se poate folosi la motoare xp?? Se poate aduce la comanda ulei xp+ sintetic la recipiente de 100 ml ??

   • Da, poate fi folosit la toate utilajele Husqvarna cu motor in doi timpi. Uleiul de amestec este ambalat in recipiente de 1l.

PRODUSE SIMILARE

PRODUSE VIZUALIZATE RECENT